Картофки "Уеджис"
1 кг. пресни картофи
розмарин
чесън на прах
лют пипер на люспи
сол
черен пипер
червен пипер
1 с.л. сос Уорчестър
2 с.л. с връх царевично брашно
2 с.л. с връх царевично брашно
зехтин
Начин на приготвяне:
Измиваме добре и подсушаваме картофите. Нарязваме ги на осминки, без да ги белим и ги изсипваме в голяма тава. Поръсваме ги със зехтин и сос Уорчестър. Добавяме подправките, брашното и разбъркваме добре. Загряваме фурната до 200 градуса. Нареждаме картофките в тава застлана с хартия, така че да не са един върху друг. Печем в продължение на половин час.
Приятен апетит!
Коментари
Публикуване на коментар