Гриловани зеленчуци
Вкусно, лесно и здравословно. Обожавам зеленчуците приготвени така! Опитайте и вие!
тиквички
зелени чушки
червени чушки
гъби
червен лук
чесън
зехтин
балсамико
копър
сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме зеленчуците, като тиквичките и чушките съм нарязала на средно дебели ивички, лука на шайби, а гъбите на две половинки. Печем зеленчуците на грил тиган. През това време си приготвяме марината от равни части зехтин и балсамико. Прибавяме пасирания чесън, нарязаният на ситно копър и овкусяваме със сол.
След като зеленчуците са готови ги прибираме в съд с капак, за да се задушат и ги заливаме с маринатата.
Приятен апетит!
Коментари
Публикуване на коментар