Пълнена франзела с два вида плънка

Съставки:
1 голяма франзела

 -за първата плънка
100 гр. пушена сьомга
125 гр. крема сирене

- за втората плънка
шунка
кисели краставички
маслини
настърган кашкавал
2-3 с.л. майонеза

За още рецепти харесайте страницата ми във фейсбук:https://www.facebook.com/vkusnoilesnostanya/

Начин на приготвяне: Разрязваме франзелата на 2 половинки. С дълъг нож издълбаваме средата на франзелата. За първия вариант нарязваме сьомгата на ситно и разбъркваме с крема сиренето. Пълним франзелата и оставяме в хладилник да стегне.
За втория вид нарязваме шунката, краставичките, маслините и настъргания кашкавал. Добавяме майонезата и разбъркваме. Отново оставяме в хладилник да стегне.
Приятен апетит!

Коментари

Популярни публикации